51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

Ubegrænset Yoga alle ugens dage KUN kr. 349,- pr. måned

Vi tilbyder bl.a. Aerial Yoga, Yin Yoga og Flow Yoga.

Er du gravid? Vi har hold hvor du sagtens kan deltage.

Priser hos BodyReformer

Herunder finder du priserne hos BodyReformer

Book endelig en prøvetime, og se om det er noget for dig.

Medlemskaber:

Medlemskab 1xugen kr. 299,-*

*Medlemskab 1 x uge, har du 4 trænings muligheder hver måned og du bestemmer selv hvornår de skal ligge. Du kan fx. lægge alle 4 i sammen uge.

Medlemskab 2xugen kr. 549,-*

*Medlemskab 2 x uge, har du 8 trænings muligheder hver måned og du bestemmer selv hvornår de skal ligge. Du kan fx. lægge alle 8 i samme uge.

Medlemskab Formiddag Hverdage kl. 7-12 kr. 399,-*

*Medlemskabet formiddags ubegrænset træning, kan du træne på alle hold, alt det du vil mellem kl. 7-12 på alle hverdage.

Medlemskab Ubegrænset Træning kr. 699,-*

*Medlemskabet ubegrænset klasser kan du træne alt det du vil, på alle hold og tidspunkter.

Medlemskab Ubegrænset Yoga kr. 349,-*

*Medlemskabet Ubegrænset Yoga kan du træne på alle Yoga hold og tidspunkter. Et eventuelt klippekort kan suppleres, hvis du gerne en gang imellem, vil træne reformer.

 

Klippekort:

Alle klippekort gælder til alle hold og på alle tidspunkter. Klippekort kan ikke bruges til Events, som afholdes i centeret.

1 klip kr. 149,-

5 klip kr. 649,-

10 klip kr. 1149,-

20 klip kr. 1999,-

Bliv medlem og få en rolig og balanceret hverdag

Find din Yang/Yin i din træning hos BodyReformer

 At finde balancen i vores travle hverdag, at hvile i os selv og finde den indre ro, er nok det vi alle bestræber os efter.

At finde balancen i din træning, din Yang og Yin, er den bedste gave du kan give dig selv og din krop. Tænk din træning som det ikke kun er vigtigt at holde kroppen stærk med styrke og brændte kalorier, men også at holde kroppe smidig og give kroppen lov til at slappe af. I BodyReformer støtter vi op om, du finder balance i din træning.

Kroppen skal bære dig gennem livet, det er den du først skal lytte til, men mange gange er det bestemt ikke tilfældet. Lyt til din krop.

Skulle tiden ligge til at træne 2 timer i træk, med fokus på styrke og sved på panden, giver du kroppen lov til at strække ud i en Yin-time eller giv kroppen et hvil i en restorative time.