Yin & Restorative Yoga Workshop m. Ann Mia D. 14. Maj

3 timers Yoga Workshop – Inviter roen ind m. Yin Yoga og Restorative Yoga. 

Dit bindevæv er under konstant påvirkning af hvad der sker i dit liv og i dag ved man, at bindevævet reagerer på din mentale tilstand. Langvarig stress og perioder med stor inaktivitet, får nervecellerne i dit bindevæv til at trække sig sammen, hvilket gør det stift og sejt. I Yin og Restorative Yoga arbejder du direkte med at ændre tilstanden i bindevævet, hvilket er én af de primære grunde til, at mange oplever disse yogaformer som yderst effektive ift. stress. Vi kommer omkring de tyndere lag bindevæv omkring nakke og skuldre, som ofte reagerer hurtigt og kraftigt på stress i kroppen, såvel som det tykkere bindevæv langs ryg og hofter, hvor vi ofte ophober større og længerevarende spændinger. Vi afslutte dagen i hvilende restorative stillinger, hvor vi kan invitere roen dybt ind i kroppen.

Kombinationen af fokuseret vejrtrækning, afspænding af kroppens muskler samt indre massage af vævet har direkte indflydelse på udskillelsen af affaldsstoffer og særligt fordøjelsen og nervesystemet nyder godt af beroligelsen gennem dybe bindevævsstræk.

Kom og være med på Ann Mia’s 3-timers yoga event med dejlig tid til dig, fokus på dig, 3 timer fyldt med selvforkælelse.

D. 14 Maj 2023 kl. 11:30-14:30

Pris kr. 399,-

Spørgsmål?

Du altid velkommen til at kontakte os eller kom ned i vores center og mærke stemningen

Du finder os her

Bagsværddal 13, 1
2880 BagsværD