51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

Vi er meget mere end et træningscenter…

Lounge

Vi byder altid på en kop te og slikkepind til børnene

I vores dejlige lounge område kan du altid nyde en dejlig kop te eller vende verdenssituationen med din trænings makker. Samtidig er vi også et træningscenter som rigtig gerne vil bakke op om, der kan være situationer hvor du bliver nødt til at tage din lille datter eller søn med til træning og de er hjertelig velkommen. Hvis du husker IPad‘en, så har vi en slikkepind de kan hygge sig med, mens du træner.

Pilates Reformer
Pilates Reformer
Pilates Reformer

Luksus til eleverne…

Lækre badefaciliteter

Vi har lækre badefaciliteter, hvis du trænger til et bad efter din træning. Samtidig behøver du ikke at tage shampoo og balsam med, det står der nemlig også klar til dig i badet.

Salen

Vores skønne reformersal

Vores Reformer sal har i alt 21 Reformere, som spreder sig over 150m2, med over 4.5 meter til loftet og med spejle næste 360 grader rundt. Hos BodyReformer går vi i hvert fald meget op i, at det skal være lækre omgivelser mens du træner. Hver Reformer har også deres egen sprit station med vaskbare klude, samt kasse med vaskbare skulderpude covers, for en ekstra bacille foranstaltning. Samtidig kan vi fortælle at 21 helt nye Reformere er på vej til Bagsværd.

Besøg os

Book en prøvetime og oplev BodyReformers lækre faciliteter