info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Vi er meget mere end et træningscenter…

Lounge

Vi byder altid på en kop te og slikkepind til børnene

I vores dejlige lounge område kan du altid nyde en dejlig kop te eller vende verdenssituationen med din trænings makker. Samtidig er vi også et træningscenter som rigtig gerne vil bakke op om, der kan være situationer hvor du bliver nødt til at tage din lille datter eller søn med til træning og de er hjertelig velkommen. Hvis du husker IPad‘en, så har vi en slikkepind de kan hygge sig med, mens du træner.

Pilates Reformer
Pilates Reformer
Pilates Reformer
Bodyreformer, pilates, align-pilates, yoga

Salen

Vores skønne reformersal

Vores Reformer sal har i alt 21 Align-Pilates Reformere, som er toppen af poppen når det kommer til kvalitet af Pilates udstyr. Vores store Reformer sal, spreder sig over 150m2, med over 4.5 meter til loftet og med spejle næste 360 grader rundt. Hos BodyReformer går vi i hvert fald meget op i, at det skal være lækre omgivelser mens du træner. Hver Reformer har også deres egen sprit station med vaskbare klude.

Yoga Salen…

Vores skønne yogasal

Samme som vores Reformer sal, så matcher yoga sal sig på 150 m2 og med 4,5 m. til loftet. Vi har næsten hele viften fra Yoga’ens fantastiske verden FLOW, Hatha, Yin, Yin Power og Restorative Yoga. Vi har alt i udstyr, så du skal bare tænke på at møde op, så sørge vi for en lækker yoga time.

Bodyreformer, BadFaciliteter

Luksus til eleverne…

Lækre badefaciliteter

Vi har lækre badefaciliteter, hvis du trænger til et bad efter din træning. Samtidig behøver du ikke at tage shampoo og balsam med, det står der nemlig også klar til dig i badet.

Besøg os

Book en prøvetime og oplev BodyReformers lækre faciliteter

Bodyreformer, pilates, align-pilates, yoga
Bodyreformer, pilates, align-pilates, yoga