info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Ny hos BodyReformer

 Er du ny til BodyReformer? Så lad os hjælpe dig godt på vej😉

Først vil vi lige sige, hvor dejligt du har mod på at prøve vores dejlige center.

Som det første skal du købe din prøvetime, det gør du her på vores hjemmeside under ”bliv medlem”. Prøvetimen koster kr. 75,- og glæder til alle hold på vores time holdplan. Herefter modtager du en mail, som beskriver hvordan du får adgang til vores App BodyReformer, hvor du så nemt kan booke din første prøvetime. Bemærk at din prøvetime kun er gyldig i 30 dage.

Du kan også direkte installere vores App BodyReformer og her logge ind som ”gæst” og herefter købe din prøvetime eller medlemskab.

Husk at vi i Reformeren træner med skridsikre sokker og handsker og vi kan varmt anbefale Tucketts, som kan købes i centeret.

Er det Reformer træning du er interesseret i?

Og er du helt ny til Reformeren og aldrig prøvet at ligge i maskinen før, så skal du købe Prøvetime Reformer + Intro. Så får du nemlig muligheden for at kommen til en kort intro til Reformeren, før din første købte Reformer prøvetime. Intro’en er en korte 20 min. Intro til Reformeren og ligger i forlænggelse af en Reformer time. For at booke plads på Intro skal du skrive til os info@bodyreformer.dk (se holdplan for tider på Intro klasserne). Prøvetime + Intro koster kr. 149,-

Nu skulle du gerne være udruste, til nemt at kunne booke din første time, men husk at har du problemer, står vi altid klar til at hjælpe dig, så skriv til os info@bodyreformer.dk hvis du har spørgsmål. Lidt information omkring centeret. Vi har fine badefaciliteter med gratis håndklæder/shampoo, hvis du vil i bad efter din træning. BodyReformer er et sko frit center, men der er skabe til dine ting, så medbring gerne din egen lås. Til alle yoga timer, har vi alt hvad du skal bruge. Dog er det vigtigt du får af sprittet yogamåtter, både før og efter endt time.

VIGTIGT husk at læse vores Paragraffer, som også er vedhæftet i din velkomst mail, du modtager ved indmeldelse. Det er vigtigt du læser vores regler omkring bookinger, afmeldinger af bookede hold, bero, opsigelse, No-Show Fee, osv.

Ellers er der ikke andet end at sige, vi glæder os til at byde dig velkommen😉

 

Spørgsmål?

Du altid velkommen til at kontakte os eller kom ned i vores center og mærke stemningen

Du finder os her

Bagsværddal 13, 1
2880 BagsværD