info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Kickstart Reformer Baby&Me, pilates, reformer, baby og mor hold

Reformer KICKSTART Baby&Me d. 11 Jan.

Så åbner vi op for tilmeldinger til BodyReformers populære Baby&Me Reformer hold. Et 8-ugers skræddersyet forløb til dig som gerne vil i gang igen efter en lille ny. Holdet starter d. 11 Jan. kl. 10 og køre torsdage kl. 10:00 i 8 uger. Så skal du starte 2024, med mere…

Så åbner vi op for tilmeldinger til BodyReformers populære Baby&Me Reformer hold. Et 8-ugers skræddersyet forløb til dig som gerne vil i gang igen efter en lille ny. Holdet starter d. 11 Jan. kl. 10 og køre torsdage kl. 10:00 i 8 uger.

Så skal du starte 2024, med mere tid til dig og igen prioritere dig selv og din krop, men uden at miste tid med baby? Så er vores KICKSTART Baby & Me noget for dig! Holdet køres mens centeret er lukket, så der er god plads til dig og din baby. Det er vigtigt du er blevet clearet af din læge til at kunne genoptage din træning. Alt træning vil finde sted i Reformeren, et 8 ugers program skræddersyet til at giver dig de mest optimale rammer for at styrke din krop tilbage igen efter fødslen. Det er vores mål at skabe et roligt og sikkert miljø for dig og din baby, så du har mulighed for at være ved deres side, mens du træner.

Pris for 8-ugers forløb + 1 bonus klasse KR. 1199,-

Dette sker også hos BodyReformer

Baby&Me

Baby&Me

Baby&Me Reformer Kickstart er et 8-ugers skræddersyet forløb til dig, som gerne vil i gang igen efter en lille ny....

læs mere