info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

FAQ

Find information her om typisk stillede spørgsmål vedrørende medlemskab, booking, afmelding

Medlemskab og priser

Du kan træne i BodyReformer med et fast løbende DIBS-medlemskab eller klippekort. 

Med et fast medlemskab betaler du hver måned via DIBS, som automatisk bliver trukket. Du behøver derfor ikke tænke på udløbsdato eller fornyelse. Bemærk at der hver måned trækkes admin. gebyr på kr. 12,- på løbende medlemskaber.

Med klippekort (enten 1, 5, 10 eller 20 klip) gælder til alle vores timer, og skal benyttes inden for klippekortes udløbningsdag. Se varianterne af medlemskaber og priser nedenfor. Du køber dit medlemskab via webshoppen her på vores hjemmeside ”Bliv Medlem”. Bemærk at du selv er ansvarlig på hvornår dit klippekort udløber, det kan du nemt ved at se under din profil i din App. Klippekortet kan forlænges for kr. 149,- pr. mdr. fra udløbsdato.

Er du nysgerrig på, om BodyReformer er noget for dig, er du meget velkommen til at købe en prøvetime.

DIBS-medlemskaber:

Alle DIBS-medlemskaber er pålagt et kr. 149,- oprettelsegebyr. Du har mulighed for at opsige et løbende medlemskab med et varsel på løbende måned + 1 måned. Det gør du ved skriftlig at skrive til os på info@bodyreformer.dk inden d. 26 i en givende måned. Gerne forstå at vi på kontoret skal kunne nå at opsige dit medlemskab.

Gebyr på Dibs medlemskaber; der vil fra 1 sep. 2021 hver måned blive trukket et administrationsgebyr på kr. 12,- Gebyret er fastsat i overensstemmelse med gældende regler omkring gebyr/administrations takster.

Ubegrænset Morgen/Formiddagstræning KUN i hverdagene (kl. 6:30-12) kr. 399,- + kr. 12,- admin. gebyr.

Kan du træne i dagtimerne i hverdagene – og har ikke behov for at kunne bruge vores faciliteter om aftenen eller i weekender, så har vi et helt særligt medlemskab til dig. Træn ALT det du vil på alle vores hold om morgen/formiddagshold mandag til fredag – medlemskabet kører helt automatisk.

Træn på 1 hold om ugen (4 hold om måneden) kr. 299,- + kr. 12,- admin gebyr.

Har du ikke mulighed for at træne fast mere end en gang om ugen i gennemsnit, så er det her medlemskabet for dig. Medlemskabet giver dig fleksibilitet til at træne 4 gange på en måned på alle hold, du bestemmer selv hvornår. Dvs. har du travlt én uge, går du ikke glip af din træning, da du bare kan træner mere i efterfølgende uge. Tænk det sådan, du har 4 trænings muligheder om måneden, du bestemmer selv hvornår de skal ligge. Når ny måned starter, har du igen 4 nye muligheder. Bemærk at ubrugte klip, bliver ikke overført til ny måned.

Træn på 2 hold om ugen (8 hold om måneden) kr. 549,- + kr. 12,- admin. gebyr.

Du kan frit vælge imellem to ugentlige træningstimer til alle hold,du styrer hvorledes du ønsker at fordele dine holdtimer indenfor samme måned. Har du blot anvendt 7 ud af dine 8 på en måned, kan den sidste desværre ikke overføres til måneden efter.

Ubegrænset træning kr. 699,- + kr. 12,- admin gebyr.

Med dette medlemskab deltager du på alle de hold og timer du ønsker. Du behøver slet ikke at tænke over dit medlemskab, tælle klasser, holde øje med udløbsdato, huske betaling eller fornyelse. Det hele kører automatisk, og du booker bare de klasser, du vil træne på – ligeså mange, som du orker. Det er ubegrænset…

Dit medlemskab og/eller klippekort er personligt og må ikke benyttes af andre.

Booking

Vi anbefaler, at du booker dit hold i forvejen, således at du ikke går forgæves, hvis der er fyldt op på timen.

Booking af hold fungere via vores App: BodyReformer (Find app’en i Google Play eller App Store), hvor du logger ind med dit brugernavn (e-mail) og adgangskode (som du fik tilsendt i din velkomst mail).

Ventelister

Står man på en venteliste betyder det man møder op. Enhver form for booking, venteliste eller ej, så er der mødepligt, ellers er der et No-Show fee (kr. 50,-). Ventelister kører 10 min. før holdstart. Pladser der er ledige, når elever ikke er mødt op senest 10 min. før hold start, vil gå til fremmødte elever fra ventelister. Står du som nr. 10 på vent og er den første fremmødt fra ventelisten, er en ledig plads din før anden fra ventliste. Rækkefølgen på ventelisten er kun glædende dagene op til en time, hvor en booket plads bliver ledig, rykker nr. 1 fra vent, til den ledig plads.

Fremmøde

Husk at ankom i god tid (senest 10 minutter før timen begynder),  ellers kan din plads gives videre til et medlem på en eventuel venteliste. Systemet videregiver pladser til ventelisten 10 minutter før timen starter.

Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse af respekt for de andre deltagere og underviseren – og dermed også for dig.

Afmelding

Afmelding af hold skal ske minimum 6 timer før klassens start og skal foregå via din App. Hermed kan afmelding af hold ikke foregår via Facebook, telefon, sms eller e-mail.

Når alle sørger for at afmelde sig i tide, vil andre medlemmer kunne få gavn af pladsen, så der ikke er uudnyttede pladser på holdene.

Afmelder du ikke en time, som du ikke møder op til, pålægges du et ‘no-show-gebyr’ på 50 kr.”

HUSK: at du også skal afmelde dig, når du står på venteliste, hvis du ikke kommer. Gør du ikke det, pålægges du et ’no-show-gebyr’ for manglende afmelding.

Bero

Medlemskabet kan til hver en tid sættes i bero. Ønsket medlemskabet at sættes i bero, skal det minimum sættes i bero i 1 måned og maksimum 3 måneder og maks. to gange om året. Ved bero periodens skal der angives en start – og slutdato for bero-perioden. For hver bero-periode betales et gebyr på kr. 149,- Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode, og en evt. bero-sætning ophæves, hvis medlemskabet opsiges og herefter er almindelig opsigelse periode gældende.

Opsigelse af medlemskab

Et BodyReformer medlemskab kan til enhver tid opsiges. Opsigelse af løbende medlemskaber er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til BodyReformer og skal ske senest d. 25 i måneden. 

Skriv skriftlig opsigelse til os på mail info@bodyreformer.dk

Find vej

Find vej til BodyReformer

Bagsværddal 13, 1

2880 Bagsværd

Åbningstider i centeret

BodyReformer’s reception holder som udgangspunkt åbent i forbindelse med aften klasser i studiet – ved morgen/formiddags hold er receptionen lukket.

Bemærk at receptionen holder lukket midt på dagen. Receptionen  åbner 30 min. før første eftermiddages/aften klasser.

Vi tager forbehold for ændringer grundet særlige forhold som fx sygdom, ændret holdplan eller arrangementer.

Henvendelser skriv til os på info@bodyreformer.dk- eller ring 5172 22 71

Aflysninger af timer

BodyReformer forholder sig retten til frit at kunne aflyse hold grundet af sygdom eller anden årsag

Erstatning

Træning er til enhver tid på eget ansvar. BodyReformer erstatter således ikke, hvis uheldet skulle være ude. Kommer du til skade i centeret, dækker din egen fritids og ulykkesforsikring. Ved tyveri dækker din indboforsikring.

Skriv endelig ved spørgsmål

Kontakt os

Mobil

(+45) 51 72 22 71

Email

info@bodyreformer.dk

Adresse

Bagsværddal 13, 1

2880 Bagsværd-DK

Danmark