51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

FAQ

Find information her om typisk stillede spørgsmål vedrørende medlemskab, booking, afmelding

Medlemskab og priser

Du kan træne i BodyReformer med et fast løbende DIBS-medlemskab eller klippekort. 

Med et fast medlemskab betaler du hver måned via DIBS, som automatisk bliver trukket. Du behøver derfor ikke tænke på udløbsdato eller fornyelse.

Med klippekort (enten 1, 5, 10 eller 20 klip) gælder til alle vores timer, og skal benyttes inden for 3 måneder fra oprettelsesdagen. Se varianterne af medlemskaber og priser nedenfor. Du køber dit medlemskab fysisk i centeret eller via webshoppen her på vores hjemmeside ”Bliv Medlem”.

Er du nysgerrig på, om BodyReformer er noget for dig, er du meget velkommen til at købe en prøvetime.

DIBS-medlemskaber:

Alle DIBS-medlemskaber er uden binding og der bliver pålagt et kr. 149,- oprettelsegebyr. Du har mulighed for at opsige et løbende medlemskab med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Ubegrænset formiddagstræning KUN i hverdagene (kl. 8-12) kr. 399,-

Kan du træne i dagtimerne i hverdagene – og har ikke behov for at kunne bruge vores faciliteter om aftenen eller i weekender, så har vi et helt særligt medlemskab til dig. Træn ALT det du vil på alle vores formiddagshold mandag til fredag– medlemskabet kører helt automatisk.

Træn på 1 hold om ugen (4 hold om måneden) kr. 299,-

Har du ikke mulighed for at træne fast mere end en gang om ugen i gennemsnit, så er det her medlemskabet for dig. Medlemskabet giver dig fleksibilitet til at træne to gange i én uge og springe over i en anden, så længe det er inden for samme måned, MEN du kan maximalt træne 4 gange pr. måned, og har du blot anvendt 3 ud af dine 4 på en måned, kan den sidste ikke overføres til ny måned.

Træn på 2 hold om ugen (8 hold om måneden) kr. 549,-

Du kan frit vælge imellem to ugentlige træningstimer,du styrer hvorledes du ønsker at fordele dine holdtimer indenfor samme måned. Har du blot anvendt 7 ud af dine 8 på en måned, kan den sidste desværre ikke overføres til måneden efter.

Ubegrænset træning kr. 649,-

Med dette medlemskab deltager du på alle de hold og timer du ønsker. Du behøver slet ikke at tænke over dit medlemskab, tælle klasser, holde øje med udløbsdato, huske betaling eller fornyelse. Det hele kører automatisk, og du booker bare de klasser, du vil træne på – ligeså mange, som du orker. Det er ubegrænset…

Dit medlemskab og/eller klippekort er personligt og må ikke benyttes af andre.

Booking

Vi anbefaler, at du booker dit hold i forvejen, således at du ikke går forgæves, hvis der er fyldt op på timen.

Booking af hold fungere via vores App: Body Solution (Find app’en i Google Play eller App Store), hvor du logger ind med dit brugernavn og adgangskode.

Ventelister

Står man på en venteliste betyder det man møder op. Enhver form for booking, venteliste eller ej, så er der mødepligt, ellers er der et No-Show fee. Ventelister kører 10 min. før holdstart. Pladser der er ledige, når elev ikke er mødt op senest 10 min. før hold start, vil gå til fremmødte elever fra ventelister. Står du som nr. 10 på vent og er den første fremmødt fra ventelisten, er en ledig plads din før anden fra ventliste. Rækkefølgen på ventelisten er kun glædende dagene op til en time, hvor en booket plads bliver ledig, rykker nr. 1 fra vent, til den ledig plads.

Fremmøde

Husk at ankom i god tid (senest 10 minutter før timen begynder),  ellers kan din plads gives videre til et medlem på en eventuel venteliste. Systemet videregiver pladser til ventelisten 10 minutter før timen starter.

Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse af respekt for de andre deltagere og underviseren – og dermed også for dig.

Afmelding

Afmelding af hold skal ske minimum 3 timer før klassens start og skal foregå via din App. Hermed kan afmelding af hold ikke foregår via Facebook, telefon, sms eller e-mail.

Når alle sørger for at afmelde sig i tide, vil andre medlemmer kunne få gavn af pladsen, så der ikke er uudnyttede pladser på holdene.

Afmelder du ikke en time, som du ikke møder op til, pålægges du et ‘no-show-gebyr’ på 50 kr.”

HUSK: at du også skal afmelde dig, når du står på venteliste, hvis du ikke kommer. Gør du ikke det, pålægges du et ’no-show-gebyr’ for manglende afmelding.

Bero

Medlemskabet kan til hver en tid sættes i bero. Ønsket medlemsskabet at sættes i bero, skal det minimum sættes i bero i 1 måned og maksimum 3 måneder og maks. to gange om året. Ved bero periodens skal der angives en start – og slutdato for bero-perioden. For hver bero-periode betales et gebyr på kr. 100. Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode, og en evt. bero-sætning ophæves, hvis medlemskabet opsiges

Opsigelse af medlemskab

Et BodyReformer medlemskab kan til enhver tid opsiges med et varsel på løbende måned + 1 måned, medmindre andet er opgivet ved indmeldelse. 

Skriv skriftlig opsigelse til os på mail info@bodyreformer.dk

Find vej

Find vej til BodyReformer

Bagsværddal 13, 1

2880 Bagsværd

Åbningstider i centeret

BodyReformer’s reception holder som udgangspunkt åbent i forbindelse med klasser i studiet – dog kan det forekomme at der ikke vil være nogle receptionister under nogle af timerne.

Bemærk at receptionen holder lukket midt på dagen. Receptionen lukker 30 min. efter formiddagens klasser og åbner igen 30 min. før eftermiddages klasser.

Vi tager forbehold for ændringer grundet særlige forhold som fx sygdom, ændret holdplan eller arrangementer.

Henvendelser vedr. ændring af medlemsskab rettes til info@bodyreformer.dk-

Aflysninger af timer

BodyReformer forholder sig retten til frit at kunne aflyse hold grundet af sygdom eller anden årsag

Erstatning

Træning er til enhver tid på eget ansvar. BodyReformer erstatter således ikke, hvis uheldet skulle være ude. Kommer du til skade i centeret, dækker din egen fritids og ulykkesforsikring. Ved tyveri dækker din indboforsikring.

Skriv endelig ved spørgsmål

Kontakt os

Mobil

(+45) 51 72 22 71

Email

info@bodyreformer.dk

Adresse

Bagsværddal 13, 1

2880 Bagsværd-DK

Danmark