info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Laila Brandt Rasmussen

Laila Brandt Rasmussen

Yoga

Jeg har dyrket yoga i mange år og har en uddannelse i Hatha yoga fra Senses. 

Gennem yoga har jeg oplevet mange ting falde på plads, både fysisk og mentalt. Det ønsker jeg virkelig at bringe videre til andre. 

For mig er Hatha yoga rigtig godt, det er enkelt uden at blive kedeligt. Det er både stærkt og blidt og hvis du giver det tid, vil det ændre din krop og dit sind i en positiv retning. Allerede efter første time vil du mærke en spirende styrke som kommer helt indefra og ud.

Jeg lægger vægt på at guide ind i enhver yoga stilling på den mest naturlig og tilgængelige måde, samtidig med at kroppen og sindet hele tiden stimuleres.

Alle kan dyrke yoga og jeg vil gøre mit bedste for at du får en god oplevelse på mit hold.