info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Medlemskaber & Priser

Find medlemskabet der passer til dig
Se medlemskaber

Betingelser

Medlemskab og priser

Du kan træne i BodyReformer med et fast løbende DIBS-medlemskab eller klippekort. 

Med et fast medlemskab betaler du hver måned via DIBS, som automatisk bliver trukket. Du behøver derfor ikke tænke på udløbsdato eller fornyelse. Bemærk at der hver måned trækkes admin. gebyr på kr. 12,- på løbende medlemskaber.

Med klippekort (enten 1, 5, 10 eller 20 klip) gælder til alle vores timer, og skal benyttes inden for klippekortes udløbningsdag. Du køber dit medlemskab via webshoppen her på vores hjemmeside ”Bliv Medlem”. Bemærk at du selv er ansvarlig på hvornår dit klippekort udløber, det kan du nemt ved at se under din profil i din App. Klippekortet kan forlænges for kr. 149,- pr. mdr. fra udløbsdato.

Er du nysgerrig på, om BodyReformer er noget for dig, er du meget velkommen til at købe en prøvetime.

DIBS-medlemskaber:

Alle DIBS-medlemskaber er pålagt et kr. 149,- oprettelsegebyr. Du har mulighed for at opsige et løbende medlemskab med et varsel på løbende måned + 1 måned. Det gør du ved skriftlig at skrive til os på info@bodyreformer.dk inden d. 26 i en givende måned. Gerne forstå at vi på kontoret skal kunne nå at opsige dit medlemskab.

Gebyr på Dibs månedelige løbende medlemskaber trækkes et administrationsgebyr på kr. 12,- Gebyret er fastsat i overensstemmelse med gældende regler omkring gebyr/administrations takster.

Dit medlemskab og/eller klippekort er personligt og må ikke benyttes af andre.

Booking

Vi anbefaler, at du booker dit hold i forvejen, således at du ikke går forgæves, hvis der er fyldt op på timen.

Booking af hold fungere via vores App: BodyReformer (Find app’en i Google Play eller App Store), hvor du logger ind med dit brugernavn (e-mail) og adgangskode (som du fik tilsendt i din velkomst mail).

Afmelding

Afmelding af hold skal ske minimum 6 timer før klassens start og skal foregå via din App. Hermed kan afmelding af hold ikke foregår via Facebook, telefon, sms eller e-mail.

Når alle sørger for at afmelde sig i tide, vil andre medlemmer kunne få gavn af pladsen, så der ikke er uudnyttede pladser på holdene.

Afmelder du ikke en time, som du ikke møder op til, pålægges du et ‘no-show-gebyr’ på 50 kr.”

HUSK: at du også skal afmelde dig, når du står på venteliste, hvis du ikke kommer. Gør du ikke det, pålægges du et ’no-show-gebyr’ for manglende afmelding.

Ventelister

Står man på en venteliste betyder det man møder op. Enhver form for booking, venteliste eller ej, så er der mødepligt. Ventelister kører 10 min. før holdstart. Pladser der er ledige, når elever ikke er mødt op senest 10 min. før hold start, vil gå til fremmødte elever fra ventelister. Står du som nr. 10 på vent og er den første fremmødt fra ventelisten, er en ledig plads din før anden fra ventliste. Rækkefølgen på ventelisten er kun glædende dagene op til en time, hvor en booket plads bliver ledig, rykker nr. 1 fra vent, til den ledig plads.

Fremmøde

Husk at ankom i god tid (senest 10 minutter før timen begynder),  ellers kan din plads gives videre til et medlem på en eventuel venteliste. Systemet videregiver pladser til ventelisten 10 minutter før timen starter.

Kommer du for sent, forbeholder vi os retten til at bede dig vente til næste klasse af respekt for de andre deltagere og underviseren – og dermed også for dig.

Bero

Medlemskabet kan til hver en tid sættes i bero. Ønsket medlemskabet at sættes i bero, skal det minimum sættes i bero i 1 måned og maksimum 3 måneder og maks. to gange om året. Ved bero periodens skal der angives en start – og slutdato for bero-perioden. For hver bero-periode betales et gebyr på kr. 149,- Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode, og en evt. bero-sætning ophæves, hvis medlemskabet opsiges og herefter er almindelig opsigelse periode gældende.

Aflysninger af timer

BodyReformer forholder sig retten til frit at kunne aflyse hold grundet af sygdom eller anden årsag

Opsigelse af medlemskab

Et BodyReformer medlemskab kan til enhver tid opsiges. Opsigelse af løbende medlemskaber er løbende måned + 1 måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til BodyReformer og skal ske senest d. 25 i måneden. Et medlemskab kan ikke ændres eller sættes i bero i opsigelsesperioden.

Skriv skriftlig opsigelse til os på mail info@bodyreformer.dk

Find vej

Find vej til BodyReformer

Bagsværddal 13, 1

2880 Bagsværd

Åbningstider i centeret

BodyReformer’s reception holder som udgangspunkt åbent i forbindelse med aften klasser i studiet – ved morgen/formiddags hold er receptionen lukket.

Bemærk at receptionen holder lukket midt på dagen. Receptionen  åbner 30 min. før første eftermiddages/aften klasser.

Vi tager forbehold for ændringer grundet særlige forhold som fx sygdom, ændret holdplan eller arrangementer.

Henvendelser skriv til os på info@bodyreformer.dk- eller ring 5172 22 71

Erstatning

Træning er til enhver tid på eget ansvar. BodyReformer erstatter således ikke, hvis uheldet skulle være ude. Kommer du til skade i centeret, dækker din egen fritids og ulykkesforsikring. Ved tyveri dækker din indboforsikring.