info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Mette Lønhart

Mette Lønhart

Underviser - Yoga

Jeg hedder Mette Lønhart  Jeg har altid været glad når jeg går hjem, efter at have undervist en yogaklasse – og taknemmelig.
Taknemmelig over at få lov til at være katalysator i en masse menneskers processer i livet, samt give min glæde og passion for krop og sind videre. Det at pleje kroppen, strække bindevævet og få krop og sind til at flyde sammen er bare det bedste. 

At se den enkelte elev komme hjem i sig selv er en gave. 

Jeg elsker også selv at være på yogamåtten. At lukke øjnene og blive guidet ind i – måske tilbage til – kroppen efter en travl dag eller tid.
Yoga er balsam for min sjæl. 

Jeg lægger vægt på at møde eleverne, der hvor de er, og samtidig håber jeg på, at jeg kan hjælpe dem til dybere kropsbevidsthed.
Jeg kobler ofte meridianer, følelser og organer på de forskellige stillinger i Yin yoga, da jeg oplever, at det hjælper nogle til lettere at være tilstede med det, der sker i deres krop. 

Jeg nyder at se det enkelte menneske “vokse”, blive mere i et med sig selv og sin krop samt komme tættere på at kunne udnytte kroppens potentiale 

Min intention er, at den enkelte gerne skal føle mere nærvær, velvære samt ro, og at det så vil indebære en lyst til at komme tilbage – snart, meget snart. 

Vi ses og jeg glæder mig! Namasté Mette