Søndag d. 27. oktober kl. 19.00 afholder BodyReformer et fantastisk arrangement. Vi har inviteret Fitnessdronningen Charlotte Bircow til at afholde et lærerigt foredrag, hvor du får indsigt i alle hendes metoder og tricks til at holde dig i god form, såvel fysisk som mentalt. Du vil høre om de værktøjer Charlotte har benyttet gennem livet, for at blive et lykkeligt og stærkt menneske.

Forbered dig på en aften med grin, fordybelse, stof til eftertanke og ikke mindst masser af værktøjer til at holde sig i forrygende form.

BodyReformer er dit nyåbnet lokale træningscenter, med fokus på Pilates Reformer og Yoga træning. Med 60 dage på bagen er de kommet godt fra start, med allerede har 170 medlemmer. Grith Wettendorff Schumann er kvinden bag BodyReformer. Hun har en lang karriere i showbizz bag sig. En karriere, der har bragt hende fra danser i Cirkusrevyen på Bakken til Ricki Lake i New York. Utallige af scener har hun optrådt i trup hos Britt Bendixen; Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 1990 (som danser), åbnet for bandet BackStreekBoys i USA med bandet Los Umbrellos. Det blev til en lang karriere med de vildeste oplevelser og rejser og er nu landet i BodyReformer i Bagsværd.

Ved opstarten af centeret har vi lagt meget stor vægt på, vi er et lokalt center, vi hygger og kræser om vores elever og bestræber os meget på at gøre en forskel i vores medlemmers liv. Vi bruger meget tid på at fortælle historien; ”træning er meget mere end brændte kalorier og sved på panden. Det drejer sig OGSÅ om at holde kroppen smidig og give den lov til at slappe af”.

Vi har inviteret Charlotte til fantastisk lærelig aften, for at give vores medlemmer den bedste mulighed for at komme i mål med deres træning. Vi skal høre om stofskift og om hvordan den fysiske form hænger sammen med det mentale.

Charlotte Bircow fortæller om hvordan man forbliver på ”toppen” når man som kvinder har ramt de 40+

Om Charlotte…

Hun er kvinden, der bragte fitness-tanken til Danmark. Hun stod bag de første fitnesscentre, instruktøruddannelser og introducerede træningsformen spinning i Norden. I dag har hun solgt over 1,5 millioner fitnessvideoer og skrevet 7 bøger om sundhed.

Derfor er det absolut ingen overdrivelse at Charlotte i dén grad har været med til at gøre motion og træning til en del af vores hverdag. Men selv om den populære foredragsholder og Sundhedsekspert slog igennem med sloganet “Balder af stål”, så har hendes fokus gennem 25 år på sundhedsscenen altid ligget på at skabe sundhed og velvære – fysisk og mentalt.

“Motion kan holde dig på toppen både fysisk og mentalt, selv når jorden ryster under dig”

e-mail: info@bodyreformer.dk Tlf. 51 72 22 71