51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

Drømmer du om at blive vores nye Pilates Reformer instruktør?

Tilmeldingerne er godt i gang til vores næste Pilates Instruktør Reformer Uddannelse, men du kan godt nå at booke din plads.
Vi har næsten lyst til at kalde vores næste uddannelse BodyReformer & Friends, for I kan glæde jer over alle de eksperter som kommer og gæster undervisningen samt underviser Master Classes. BodyReformers Pilates Reformer instruktør uddannelse er på i alt 56 dejlige, men hårde timer. Her får du kendskab til Pilates brede vifte af stilarter, samt forståelsen af at undervise store klasser, Pilates teknik klasser vs. fitness Reformer klasser. Efter en endt uddannelse, vil du helt sikkert stå tilbage med mod på tanden til selv at komme i gang med at undervise fede Reformer klasser.

Hvor gøre vores Reformer Uddannelsen forskellen?

Det første ville helt sikkert være at vi bruger utrolig meget tid på at finde balancen mellem klassisk Pilates Reformer vs. moderne “fitness” Reformer. Studier med store Reformer klasser er blevet utroligt populært gennem de sidste mange år og vi må ikke tage væk fra at Reformeren er en utrolig god træningsmaskine. MEN det er bare ikke Pilates! Så hvordan finder vi balancen mellem de to?

På uddannelsen skal du gennem:

 • Du bliver introduceret til Joseph Pilates forskellige stilarter med Masterclasses i Pilates Matwork og klassisk Pilates Reformer serier, begge undervist af specialister på hver deres område.
 • Med kendskab til Pilates brede vifte af stilarter, kommer forståelsen af Pilates teknik vs. Fitness Pilates, samt læringen af at varetage store Reformer hold.
 • Vi bruger tid på “The Six Key Principles of Pilates”.
 • Opbygningen af gode Pilates Reformer timer.
 • Grundig gennemgang af ALLE manual øvelser, samt overgangs øvelser.
 • Tilrettelæggelse/forberedelse til din klasser, afvikle og tilpasse holdundervisning i Reformeren for forskellige målgrupper.
 • Forståelse for sekvensering (gode venner) og sammensætning af øvelser i Reformer FLOWS.
 • Den fantastiske verden af props. Reformer hjælpe redskaber.
 • Spotte “Right vs. Wrong“, samt korrigere eleverne med positivt feedback.
 • Carina Haslev kommer og underviser pre/post gravide.
 • Hvordan tilpasser vi Reformeren til elever med udfordringer, fx. dårlige knæ eller nakke, samt gode alternativer.
 • Hvordan kan du bruge din stemme i din undervisning, samt brug af musik.

 

På Pilates reformer instruktøruddannelsen hos Bodyreformer får du:

 • Uddannelsen starter ud med Masterclasses i det klassiske Reformer Series og Matwork Series. Disse afvikles af uddannet specialister på hver deres område.
 • Med indblik for det klassiske og forståelsen af de store Reformer hold – finder vi balancen mellem klassisk Pilates vs. “fitness” Reformer.
 • Der lægges stor vægt på cuing i øvelserne!
 • Grundig gennemgang af ALLE manual øvelser, samt overgangs øvelser.
 • Tilrettelæggelse/forberedelse til din klasser, afvikle og tilpasse holdundervisning i Reformeren for forskellige målgrupper.
 • Forståelse for sekvensering (gode venner) og sammensætning af øvelser i Reformer FLOWS.
 • Den fantastiske verden af props. Reformer hjælpe redskaber.
 • Spotte “Right vs. Wrong”, samt korrigere eleverne med positivt feedback.
 • Forståelse af hvordan du bygger gode Reformer FLOWs op.
 • Stemme og musik, hvorfor er de 2 vigtige? Brug musikken/stemmen til at skabe peaks og stemning.
 • Du får ubgrænset medlemkskab til alle BodyReformers klasser under din uddannelse.
 • Du får muligheden for at kunne øve på Reformeren i centeret på udvalgte tidspunkter.
 • Uddannelsen 56-timer koster kr. 9.000,- (kan betales over 2. rater). Hvis du betaler det fulde beløb inden d. 13. Feb. får du en Early Bird rabat på kr. 1000,- ialt kr. 8.000,-

Uddannelsen henvender sig til dig der:

Uddannelsen henvender sig til elever som er smask forelsket i Reformer;)

Mangler du et varieret ekstra job?

Ønsker du et stærkere kendskab til Pilates?

Eller vil du gerne videre uddanne dig i en ny genre?

Hvad koster uddannelsen?

Uddannelsen koster kr. 9.000, -og kan betales over 2 rater. 1 rate ved tilmeldingen og 2 rate før 3 modul i uddannelsen. Vi har også en Early-Bird pris for hele uddannelsen kr. 8.000,- ved betaling inden 13 Feb. Uddannelsen afsluttes med eksamen og husk BodyReformer søger altid gode undervisere;)

Tid og sted

Uddannelsesforløbet består af 56 timers undervisning hands-on med fysisk fremmøde med hold start d. 25 Feb. 2023.  Du vil i start af uddannelsen bliver præsenteret for Masterclasses i Klassisk Pilates Series og Matwork Series, lige som J. Pilates lavede det. Dette er for at give et bedre indblik i det “rigtige” Pilates og for en bedre forståelse omkring teknikken.

Du skal regne med en del hjemmearbejde mellem modulerne. Disse består af afvikling af øve-klasser, egen-træning samt deltagelse på hold.

Du vil få adgang til de smukke faciliteter i Bodyreformer på udvalgte tidspunkter, til din praktiske træning og du får Ubegrænset træning på Bodyreformers skønne reformerklasser, mens uddannelsen står på.

Du får BodyReformers reformer manual. Netop designet til forståelsen af teknik vs. fitness Reformer undervisning. 

Modul 1 afvikles d. 25-26 Feb. 2023

Modul 2 afvikles d. 11-12 Marts 2023

Modul 3 afvikles d. 25-26 Marts 2023

Modul 4 afvikles d. 15-16 April 2023

Modul 5 afvikles d. 29-30 April 2023

Sted: Bodyreformer Bagsværd.

Der køres uddannelse løbende 2 gange årligt. Uddannelse datoer for efteråret er endnu ikke fastlagt.

Din underviser er Grith Schumann

På denne Reformer uddannelse vil du møde flere af landets dygtigste undervisere indenfor deres felt. Nøjagtigt hvem der kommer og underviser klassisk Pilates Matwork og Reformer series fastlægges når vi nærmer os start for uddannelsen. Carina Haslev kommer og underviser dele af modul 4 – pre/post gravide og Grith Schumann bliver hende som primært vil guide gennem uddannelsen.

Grith Schumann

Grith Wettendorff Schumann er kvinden bag BodyReformer og hun bliver også drivkraften bag uddannelsen. Grith har haft en livslang karriere som professionel danser og entertainer i underholdningsbranchen. En karriere, der har bragt hende fra de bonede gulve på Cirkusrevyen til USA hvor hun har optrådt med kunstnere som Ricki Lake, Cher, Lionel Ritchie og ikke mindst turnerer rundt med #Backstreetboys. Grith`s styrke ligger i forståelse af præsentation og overlevering ”Showmanship”. En erfaring der kommer fra de mange års performance og det at stå på senen foran tusinder af mennesker, dette om det var internationalt Melodi Grand Prix eller da hun turnered verden rundt som en del af trioen ”#LosUmbrellos”. En lang karriere med de vildeste oplevelser bragte Grith til New York og ind i den professionelle verden af undervisning. 

Grith er uddannet både Yoga og Pilates Reformer instruktør, med en rejse der blev introduceret mens hun boede i NYC i 0`erne, og sidenhen blev hobbyen konverteret til erhverv gennem utallige uddannelser, samt starten af BodyReformers univers i 2019.