51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

Sally walker

KVINDE KEND DINE HORMONER!

Boost dit stofskifte med Sally Walker

Fra 40 årsalderen begynder hormonerne at gå i ubalance. Produktionen af nogen hormoner daler hvor andre virker dominerende og det skaber en kaskade af forskellige symptomer, såsom:

  • Huden bliver mere slap
  • Flere permanenter rynker
  • Huden bliver mere tør og ser træt ude
  • Musklerne i ansigt og kroppen bliver slap
  • Øget fedtsamling på maven
  • Muffin-mave kommer ’lige pludselig’
  • Øget fedtsamling på bagdel, hofte og lår

Deltag i Sally Walkers foredrag og hør hvilke hormoner bestemmer din body shape og skønhed og hvad du kan gøre for finde den bedste udgave af dig selv.

Sally siger ; ”Ældning er uundgåelig, men hvordan du ældes er under din kontrol”.

Du har muligheden for at blive vejret og målt fedt, muskler og knogler og tid til brændende spørgsmål.  Du får en træningsplan af BodyReformer, så mangler træningen også et kærligt skub, holder vi øje med dig og din træning. Alt dette giver dig de bedste muligheder for at komme i mål med både kost og træning, samt hver anden ugen er der mulighed for indvejning skulle du være interesseret i at se resultaterne.

Foredrag: d. 11 Januar kl.13:00

Efterfølgende datoer for indvejning: 25/1 & 8/2 kl. 13:00

Pris kr. 399,-

BodyReformer og COVID19; hvad gør vi?

 

Med den seneste udvikling her torsdag 18/3, og finansministeriets seneste udspil, så vil enhver krone vi kan få i støtte blive kanaliseret tilbage til jer vores trofaste medlemmer, som kompensation og/eller som ekstra træning.

 

Bodyreformer har besluttet at følge regeringens henvisninger og lukker midlertidigt (16.-30. marts) som en sikkerhedsforanstaltning for at bidrage til at begrænse smitten af COVID-19.

Som ansvarlig virksomhed og med tanke på jeres helbred, er det vigtigt at vi alle tager et udvidet ansvar og bidrager til den generelle folkesundhed selv i en situation som denne. 

Beslutningen stemmer fuldt ud overens med Griths vision om at ”vi er til for hinanden og skal passe på hinanden”.

Den midlertidige lukning bliver hård for alle både elever, instruktører og receptionister, og selvfølgelig også for vores lille virksomhed Bodyreformer. 

Vi er et lille nyt center, og er utroligt glade for den modtagelse vi har fået blandt jer vores medlemmer og hvis vi står sammen, kan vi forhåbentligt også sikre at vi eksisterer efter denne krise er overstået.

I er alle fuldt ud berettiget til at sætte jeres medlemskaber på pause, i denne periode og ønsker i dette skal i blot sende enemail på info@bodyreformer.dk

Vi håber dog at I vil tænke over, at uden indtægter så er det svært at drive et motionscenter og betale alle de faste udgifter, ”SÅ” er det muligt og kan i komme igennem denne tid uden at pause jeres medlemskab, så se det som en investering i fremtiden hvor vi forhåbentligt alle mødes igen på Bagsværddal 13.

Vi knokler med at få sat et helt nyt set-up klar med streaming og de første videoer er nu ved at være klar, samt siden hvor I kan streame fra. Der kommer løbende videoer.

Husk du selv kan supplere din træning med alt fra gang til hårdt løb, og undgå grupper, hvilket tillige er grunden til vi har pause vores udendørstrænings grupper på Aldershvile. Vi håber vi positivt kan være med til at holde jer i gang og holde jeres træning og humør ved lige. 

Vi kan ikke spå om fremtiden, men vi vender tilbage med løbende opdateringer på Facebook og nyhedsbreve.