info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Tina Quenee

Tina Quenee

Underviser - Yoga

I mine unge dage var jeg elite gymnast og danser og det har været vigtigt for mig at være i topform og kunne præstere. Det kendetegn er også gennemgående i mit arbejdsliv.

Og efter alt for mange år med at slå mig selv oven i hovedet med at skulle bevise og synliggøre resultater, gik jeg for 9 år siden (2010) ind til min første yoga time og var solgt.

Jeg kan stadig huske oplevelsen af at komme hjem og at jeg efter timen tænkte ” nåh ja, det er sådan det føles at være mig og at være til stede”.

Fra den dag har yoga været en del af mit liv. 

Jeg har en 200 timers uddannelse i Yin Yoga fra Sattava Yoga, baseret på Paul Grilleys principper.

Derudover har jeg taget 50 timer Yin Yoga Basic Teacher Training V. Victor Chang, grundlægger af “Yoga in Asia” og en 50 timers overbygning af Yin Yoga (Aisan Style).

For mig handler yoga om umiddelbar livsglæde, nærvær og at mærke at vi har en krop på den gode måde. Min umiddelbare motivation kommer når jeg afslutter timen og ser taknemmeligheden

Fokus på åndedrættet med Yin Yoga

I mine Yoga-timer bliver du guidet ind i yogastillingerne på gulvet med fokus på åndedrættet. 

Ved at holde stillingerne i 3-5 minutter, opnår du dybe og rolige stræk, der smidiggør muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund, og vil opleve harmoni og frihed fra fysisk som psykisk stress.

Jeg håber at kunne tilbyde en balanceret og blid praksis, og at min guidning fører til at medlemmerne kan mærke nærvær og mærke deres krop på den gode måde.