info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

yoga

3-timers Yoga Event: Hatha, Flow, Yin & Restorative

3-timers Yoga Event: Hatha, Flow, Yin & Restorative

 En workshop hvor du får mulighed for at opstarte eller genoptage din yogapraksis i et afslappet tempo og med tid til at nørde med de enkelte stillinger. En perfekt skræddersyet Yoga Event til en krop der trænger til at komme i gang.

På workshoppen vil der være fokus på, hvordan du med få justeringer i din teknik og/eller tilgang til de forskellige stillinger, kan få større udbytte af din yogapraksis samt undgå skader – både når det kommer til de aktive og mere passive yogaformer. Workshoppen vil ligeledes være en god og let introduktion til grundlæggende Hatha-, Yin- og Restorative Yoga.

Workshoppen vil bestå af to dele med en mindre pause undervejs, hvor der serveres en forfriskning.

Den første del af workshoppen vil tage afsæt i Hatha Yoga og blide forløsende flows. Der vil blive brugt tid på en detaljeret indføring i de mere traditionelle stillinger, bl.a. fra solhilsnen, med fokus på teknik, aktiv brug af vejrtrækningen samt balanceøvelser.

Den anden del af workshoppen har fokus på hvordan vi gennem Yin- og Restorative yoga, kan arbejde aktivt med kroppens stressrespons og lære at aktivere det parasympatiske nervesystem, som sørger for at berolige krop og sind.

Du i de bedste hænder, da Ann Mia bliver den, som guider og hjælper dig igennem denne 3-timer yoga event.

Dato fastsættes når vi ved nærmere omkring genåbning.

Skriv til os, hvis du vil skrives på listen, som sikrer din plads, når vi får beskeden omkring åbning info@bodyreformer.dk

3 TIMERS YOGA EVENT

Dette sker også hos BodyReformer

Testnyhed

Testnyhed

July Summer Challenge Klar til sommer!Du får 8 klasser til brug i Juli til alle hold - du styre selv om det skal være...

læs mere