info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Kickstart Din Rejse Gennem Yogaens Vidunderlige Verden!

Kickstart din rejse gennem yogaens vidunderlige verden!

 I 6 uger med i alt 12 lukkede klasser, bliver du trygt guidet og introduceret til hele den fantastiske verden af Yoga. Du vil træde ind i en verden med bevægelse, fordybelse, nærvær og selvforkælelse – find forbindelsen mellem Body & Mind. Du bliver til tider udfordret, men der er masser af tid til, også at få mærket efter, mærke kroppen, alt imens du er i trygge rammer, hele vejen igennem.

Det er et perfekt skræddersyet forløb, til at komme i gang igen, efter en lang stresset nedlukning. Kroppen har holdt pause, men hovedet har kørt i overgear, med stress og bekymringer. Nu skal vi tilbage til kroppen i bevægelse (som kun yoga kan gøre det) og hvor det parasympatiske nervesystem, kan får lov til at slappe af. Klasserne, stillingerne og flowet i forløbet er skræddersyet til afstresse, detox, bevægelse, udfordring og afslapning.

Du i de bedste hænder, da Mette Lønhart og Lise Jensen bliver dem som guider og hjælper dig igennem og tilbage til dig selv igen.

Dato fastsættes når vi ved nærmere omkring genåbning. Alle dage er Tirsdag & Torsdag kl. 19:15 og være opmærksom på klasserne kan overskride 60 min.

Forløbet koster kr. 1149,-*

i alt 12 klasser i 6 uger.

*prisændringer kan forekomme pga. genåbningsrestriktioner

SKRIV TIL OS FOR UDDYBENDE KURSUSBESKRIVELSE INFO@BODYREFORMER.DK

Kickstart din rejse gennem yogaens vidunderlige verden!

Dette sker også hos BodyReformer

Testnyhed

Testnyhed

July Summer Challenge Klar til sommer!Du får 8 klasser til brug i Juli til alle hold - du styre selv om det skal være...

læs mere