51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

COVID-19 information

Efter regeringens nye tiltag d. 23 oktober. er forsamlingstallet sat ned til 10 personer. Dette betyder vi skal skære ned på holdklasserne til maks. 9 deltagere. Dette vil jo give et utrolig pres med ventelister og vi vil derfor appellere til jer, at I kun booker 1 hold pr. dag, så vi kan komme ventelisterne til livs og vi ikke igen, står overfor udmeldelser med elever, som ikke kan få trænet.

Vi arbejder på en ny holdplan fra d. 9 november, som kommer til at have flere hold, da vi ændre timerne til 50 min, så vi kan køre flere hold igennem. Men tænk nu på der skal være plads til jer alle, så undlad overbookinger.

D. 29 oktober skal man bære mundbind i centeret, men ikke under træningen. Så opholder man sig i loungen, så skal man bære mundbind.

Vigtigt

Ventelister: Står man på en venteliste betyder det MAN MØDER OP. Enhver form for booking, venteliste eller ej, så er der mødepligt, ellers er der et No-Show fee. Ventelister kører indtil 10 min. før holdstart. Pladser der bliver ledige, når elev ikke er mødt op, vil gå til fremmødte elever fra ventelister.

Kulturministeriet Skriver

Kravet om at bære værnemidler gælder også idrætsfaciliteter – også her fra 29. oktober til 2. januar.

– Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både kunder, besøgende, tilskuere samt personale tilknyttet den pågældende idrætsfacilitet/kulturinstitution, skriver Kulturministeriet.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder dog ikke for optrædende, udøvere eller lignende under en kultur- eller idrætsaktivitet. Så man skal for eksempel ikke have mundbind på, når man er på løbebåndet.

Ligesom i undervisningen skal man heller ikke have mundbind på, når man sidder ned, eller hvis det ”ikke kan bæres grundet aktivitetens natur for eksempel ved badning, i forbindelse med omklædning”.

– Når man går ud af omklædningsrummet i sit idrætstøj, skal man ikke have mundbind eller visir på, heller ikke mellem maskinerne. Tilsvarende i en svømmehal – når man har svømmetøj på og går til og fra bassinet, skal man ikke have mundbind eller visir på. Men man skal have mundbind eller visir på, når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet – eller opholder sig i fx et loungeområde, skriver Kulturministeriet.