info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

yoga

De-stress YOGA event

Søndag d. 24 okt. med Ann Mia. 3 timers yoga Event kl. 11 – 14.

Destress med Yin & Restorative yoga –mærk dig selv!

I vores samfund lever de fleste af os et liv uden nok ro og hvile i det daglige og med meget lidt føling med hvordan kroppen har det. Det medfører ofte at vores nervesystem kommer i ubalance, og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og et sind i ubalance. Mange mennesker genkender at have en travl hverdage med for mange krav til sig selv og hvor de fleste dage mest består af stillesiddende stillinger, som gør kroppen stiv og øm. Problemet er bare at selvom kroppen måske er stille, så kører hjernen stadig på fuldt drøn.

På vores Destress Yoga Eventen med Yin & Restorative, bruger vi det bevidste åndedræt til at komme ned i kroppen og mærke den indefra. Timen er bygget op omkring stillinger, som stimulerer de indre organer og bindevævet omkring skuldre, rygsøjle og hofter, hvor vi for det meste gemmer vores stress. Du vil bl.a. møde hjerteåbne stillinger, for at kompenserer den klassiske foroverbøjede computer stilling, twist og stræk af kroppen, som frigøre spændinger dybt i vævet, samt restorative stillinger der beroliger nervesystem. Alt i alt en timen med tid til at mærke kroppen indefra, mærke dig og selvfølgelig massere af selvforkælelse.

3 timers YOGA event med Ann Mia

Dette sker også hos BodyReformer

Testnyhed

Testnyhed

July Summer Challenge Klar til sommer!Du får 8 klasser til brug i Juli til alle hold - du styre selv om det skal være...

læs mere