51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

Holdtyper

Se beskrivelser af vores forskellige hold og tilmeld dig

Hvilken træningsform ønsker du?

Herunder finder du beskrivelser af alle vores hold.

Book endelig en prøvetime, og se om det er noget for dig

Pilates reformer

Du finder os her

Bagsværddal 13, 1
2880 BagsværD 

REFORMER

Reformeren er en træningsmaskine uden tilsat strøm som man kender det fra et løbebånd. Maskinen er opfundet af Joseph Pilates, til at træne kroppens muskler præcist og effektivt ud fra principperne i Pilates-træning. 

Reformer er effektiv styrketræning, styret af din vejrtrækning og sammensat sådan at du helt glemmer tiden. Vi arbejder hele tiden med din core-muskulatur og arbejder isoleret med andre af kroppens muskler. Hver elev har deres egen maskine, som bruges under hele timen. 

Reformer henvender sig til alle og alle kan deltage, uanset alder. Sværhedsgraden kan øges eller mindskes individuelt. Er du gravid, skal du altid snakke med din læge om du træner reformer og sige til læren du er gravid.

Allerede medlem?

POWER

På en Power Reformer bliver der skruet lidt mere op for tempoet, styrken og sværhedsgraden af øvelserne. Men vær nu ikke bange for at tage skridtet til din første Power time, da du altid kan tage de pauser du har brug for, sætte tempoet ned eller tage mindre vægt på. Reformeren er en fantastisk individuelt hold træning.

JUMPING AND STRETCH

Jumping and Stretch forgår i reformer salen, og som ordret beskriver giver vi den fuld gas på jumpboarded med massere af jumping serier, hvor vi får pulsen max op. Jumping serierne vil blive brugt af små aktive ”pauser”, hvor vi laver serier med styrke fx prep to 100. Vi køre fuldt drøn på musikken, giver den gas, men som altid har det sjovt. Vi slutter timen af med ca. 25 min stræk. Timen egner sig til elever som kender reformeren godt. Ikke egnet til gravide.

.

Yoga

FLOW YOGA

FLOW Yoga er dynamiske bevægelser gennem yogastillinger, som guides i takt med åndedrættet i et kreativt flow. Du glider fra stilling til stilling og bliver udfordret på både styrke, balance og koordination. Du træner din koncentration og åndedrætsbevidsthed. Klassen afrundes med Savasan (liggende hvilestilling ca. 10 min.). Hvem kan deltage? Alle. Fortæl din underviser hvis du er gravid.

YANG/YIN

På en Yang/Yin yoga klasser starter vi timen med dynamisk bevægelse, hvor yogastillingerne guides i takt med åndedrættet i et kreativt flow. Du glider fra stilling til stilling og bliver udfordret på både styrke, balance og koordination, ligesom du træner din koncentration og åndedrætsbevidsthed. I den sidste del af klassen sluttes af med Yin yoga, her holder du holder stillingerne i 3-5 minutter ad gangen, så kroppen får tid til at slippe spændinger og give efter. Fortæl din lære hvis du er gravid.

YIN 

Yin yoga består af omkring 25 stillinger, som alle virker dybt i vores krop fordi vi arbejder med bindevævet snarere end muskelært. Vi befinder os oftest 3-5 min. i en yin yogastilling. Yin stillingerne påvirker medianbanerne og energiflowet i kroppen og ud i organerne. Jo ældre vi bliver, bliver kroppen mere slap og stiv. Ved at dyrker yin yoga, opnår du smidighed og fleksibilitet, som er med til at holde kroppen stærk.

RESTORATIVE

Restorativ yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. I vores samfund i dag lever vi uden nok ro og hvile og følgende heraf er, at vores nervesystem kommer i ubalance, og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og et sind i ubalance. Stillingerne holdes i 7 min. hvor kroppen er støttet at tæpper, pøller og blokke. Gravide kan deltage.

BodyREX

BODYREX (TRX SLYNGETRÆNING)

Når du træner BodyREX, træner du styrke, balance og mobilitet. Du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse øvelserne til det rette niveau, og samtidig gør at stort set alle træningsniveauer kan deltage på samme hold. På BodyREX timen er træningen centreret omkring slyngen, hvor vi bygger stationer op omkring med andet funktionelt udstyr. Træningen er opdelt i blokke/stationer, hvor der arbejdes med forskellige øvelser i forskellige tidsintervaller. Tænk Bootcamp, pulsen op og sved på panden. Ikke egnet for gravide. Indendørstræningssko tilladt eller yoga sokker.

GROOVE

I Groove får du pulsen op på en sjov måde, samtidig med, at du arbejder med at træne og udvikle dit eget bevægelsesmønster, smidighed og kreativitet. Groove er verdens nemmeste dans. Vi danser sammen til fed musik til nogle meget lette trin, som du ikke kan gøre forkert. Der er ingen højre og venstre, og vi bruger hele dansesalen. Vi har en ny, lækker playliste hver gang. Groove er designet til at få det unikke frem i dig, finde dit indre legebarn, eller din indre diva. Det er en enkelt og sjov måde at bevæge sig på, og man bliver simpelthen bare glad i låget af det. Hver time afsluttes med en rolig afspænding, og du kan med fordel fortsætte med afslappende yin-yoga lige bagefter.