51 72 22 71 info@bodyreformer.dk

Ubegrænset Yoga alle ugens dage KUN kr. 349,- pr. måned

Vi tilbyder bl.a. Aerial Yoga, Yin Yoga og Flow Yoga.

Er du gravid? Vi har hold hvor du sagtens kan deltage.

Hvilken træningsform ønsker du?

Herunder finder du beskrivelser af alle vores hold.

Book endelig en prøvetime, og se om det er noget for dig. 

Pilates reformer

Du finder os her

Bagsværddal 13, 1
2880 BagsværD 

REFORMER

Reformer er effektiv styrketræning, styret af din vejrtrækning og sammensat sådan at du helt glemmer tiden. Vi arbejder hele tiden med din core-muskulatur og arbejder isoleret med andre af kroppens muskler. Hver elev har deres egen maskine, som bruges under hele timen. 

Reformer henvender sig til alle og alle kan deltage, uanset alder. Sværhedsgraden kan øges eller mindskes individuelt. Er du gravid, skal du altid snakke med din læge om du træner reformer og sige til læren du er gravid.

Allerede medlem?

Nysgerrig om det er noget for dig?

Så book din prøvetime her.

POWER

På en Power Reformer bliver der skruet lidt mere op for tempoet, styrken og sværhedsgraden af øvelserne. Men vær nu ikke bange for at tage skridtet til din første Power time, da du altid kan tage de pauser du har brug for, sætte tempoet ned eller tage mindre vægt på. Reformeren er en fantastisk form for “individuel” holdtræning.

Reformer Play

Reformer Play leger vi på Jumpboarded, med masser af gode jumping serier, hvor vi får lidt pulsen op. Jumping serierne vil blive brugt af små aktive ”pauser”, hvor vi laver serier med styrke fx prep to 100. Der er altid god musik på anlægget, som helt sikkert giver et smil på læben. Timen afsluttes med gode stræk. Timen egner sig til elever som kender reformeren. Ikke egnet til gravide.

.

AERIAL YOGA

Aerial Yoga, også kendt som Fly Yoga, foregår delvis i en særlig slynge, som ligner meget en hængekøje. Aerial Yoga bevæger sig i krydsfeltet mellem dans, akrobatik, træning og yoga. Slyngen hænger ca. 1 m. over gulvet og kan holde op til 130 kg. Slyngen opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad, hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding. Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere,vi bruger slyngen i starten af timen til at blive en smule udfordret, men vi bruger den også til Yin lignende stræk og restorative stillinger. Aerial er ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer.

FLOW YOGA

FLOW Yoga er dynamiske bevægelser gennem yogastillinger, som guides i takt med åndedrættet i et kreativt flow. Du glider fra stilling til stilling og bliver udfordret på både styrke, balance og koordination. Du træner din koncentration og åndedrætsbevidsthed. Klassen afrundes med Savasan (liggende hvilestilling ca. 10 min.). Hvem kan deltage? Alle. Fortæl din underviser hvis du er gravid.

YIN

Yin yoga består af omkring 25 stillinger, som alle virker dybt i vores krop fordi vi arbejder med bindevævet snarere end muskelært. Vi befinder os oftest 3-5 min. i en yin yogastilling. Yin stillingerne påvirker medianbanerne og energiflowet i kroppen og ud i organerne. Jo ældre vi bliver, bliver kroppen mere slap og stiv. Ved at dyrke yin yoga, opnår du smidighed og fleksibilitet, som er med til at holde kroppen stærk.

RESTORATIV

Restorativ yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. I vores samfund i dag lever vi uden nok ro og hvile og følgende heraf er, at vores nervesystem kommer i ubalance, og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og et sind i ubalance. Stillingerne holdes i 7 min. hvor kroppen er støttet at tæpper, pøller og blokke. Gravide kan deltage.

Bliv medlem og få en rolig og balanceret hverdag

Find din Yang/Yin i din træning hos BodyReformer

 At finde balancen i vores travle hverdag, at hvile i os selv og finde den indre ro, er nok det vi alle bestræber os efter.

At finde balancen i din træning, din Yang og Yin, er den bedste gave du kan give dig selv og din krop. Tænk din træning som det ikke kun er vigtigt at holde kroppen stærk med styrke og brændte kalorier, men også at holde kroppe smidig og give kroppen lov til at slappe af. I BodyReformer støtter vi op om, du finder balance i din træning.

Kroppen skal bære dig gennem livet, det er den du først skal lytte til, men mange gange er det bestemt ikke tilfældet. Lyt til din krop.

Skulle tiden ligge til at træne 2 timer i træk, med fokus på styrke og sved på panden, giver du kroppen lov til at strække ud i en Yin-time eller giv kroppen et hvil i en restorative time.