info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Ubegrænset Yoga alle ugens dage KUN kr. 349,- pr. måned

Vi tilbyder bl.a. Flow Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga.

Alle kan deltage, uanset om du er ny til yoga.

Herunder finder du beskrivelser af alle vores hold.

Book endelig en prøvetime, og se om det er noget for dig. 

Pilates reformer

Reformer slide

Du finder os her

Bagsværddal 13, 1
2880 BagsværD 

REFORMER

Reformer er effektiv styrketræning, styret af din vejrtrækning og sammensat sådan at du helt glemmer tiden. Vi arbejder hele tiden med din core-muskulatur og arbejder isoleret med andre af kroppens muskler. Hver elev har deres egen maskine, som bruges under hele timen. 

Reformer henvender sig til alle og alle kan deltage, uanset alder. Sværhedsgraden kan øges eller mindskes individuelt. Er du gravid, skal du altid snakke med din læge om du træner reformer og sige til læren du er gravid.

Allerede medlem?

Nysgerrig om det er noget for dig?

Så book din prøvetime her.

POWER

På en Power Reformer bliver der skruet lidt mere op for tempoet, styrken og sværhedsgraden af øvelserne. Men vær nu ikke bange for at tage skridtet til din første Power time, da du altid kan tage de pauser du har brug for, sætte tempoet ned eller tage mindre vægt på. Reformeren er en fantastisk form for “individuel” holdtræning.

BABY&ME REFORMER

Baby & Me Reformer holdet er til dig, som gerne vil i gang igen efter en lille ny. Nu er tiden til du igen skal prioritere dig selv og din krop, men uden at miste tid med baby. Baby & Me holdet køres mens centeret er lukket, så der er god plads til dig og din baby. Det er vores mål at skabe et roligt og sikkert miljø for dig og din baby, så du har mulighed for at være ved deres side, mens du træner. Baby&Me er ikke en del af normal månedlige medlemskab.

.

DE’TOX & DE-STRESS YOGA

Timen lægges ud med FLOW yoga – udvidet solhilsen med massere af twist til at detox kroppen, alt sammensat i takt med åndedrættet. Du bliver udfordret og pulsen får et lille skub. Den sidste del af timen er Restorative yoga, hvor fokus bliver på at give slip og lade kroppen slappe af – De-Stress.

En lækker Yoga time med fokus på dig og din krop.

FLOW YOGA

FLOW Yoga er dynamiske bevægelser gennem yogastillinger, som guides i takt med åndedrættet i et kreativt flow. Du glider fra stilling til stilling og bliver udfordret på både styrke, balance og koordination. Du træner din koncentration og åndedrætsbevidsthed. Klassen afrundes med Savasan (liggende hvilestilling ca. 10 min.). Hvem kan deltage? Alle. Fortæl din underviser hvis du er gravid.

Hatha yoga

HATHA YOGA

HATHA YOGA består af klassiske yogastillinger, hvor stillingerne udføres med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet i et roligt tempo. I HATHA YOGA holdes stillingerne i flere vejrtrækninger ad gangen, og du får sved på panden og aktiverer kroppens store og små muskelgrupper. HATHA YOGA er for dig, som ønsker at opbygge kroppens styrke og smidighed og lære teknikker, der danner fundament for en sikker yogapraksis. ALLE kan deltage på HATHA YOGA. Fortæl din underviser, hvis du er gravid.

YIN

Yin yoga består af omkring 25 stillinger, som alle virker dybt i vores krop fordi vi arbejder med bindevævet snarere end muskelært. Vi befinder os oftest 3-5 min. i en yin yogastilling. Yin stillingerne påvirker medianbanerne og energiflowet i kroppen og ud i organerne. Jo ældre vi bliver, bliver kroppen mere slap og stiv. Ved at dyrke yin yoga, opnår du smidighed og fleksibilitet, som er med til at holde kroppen stærk.

Yoga, Yin yoga, restorative

YIN POWER

Du skal bestemt ikke være nervøs for udtrykket POWER, det har ikke samme betydning, som i andre power timer. Den største forskel fra Yin til Yin Power, er nok at der er mere aktivitet i stillingerne. Forstået på den måde at der hele tiden er opmærksomhed på åndedrættet, på intentionen og på at skabe mere plads i stillingerne. 

Alle kan deltage på Yin & Yin Power yoga timer.

Bliv medlem og få en rolig og balanceret hverdag

Find din Yang/Yin i din træning hos BodyReformer

 At finde balancen i vores travle hverdag, at hvile i os selv og finde den indre ro, er nok det vi alle bestræber os efter.

At finde balancen i din træning, din Yang og Yin, er den bedste gave du kan give dig selv og din krop. Tænk din træning som det ikke kun er vigtigt at holde kroppen stærk med styrke og brændte kalorier, men også at holde kroppe smidig og give kroppen lov til at slappe af. I BodyReformer støtter vi op om, du finder balance i din træning.

Kroppen skal bære dig gennem livet, det er den du først skal lytte til, men mange gange er det bestemt ikke tilfældet. Lyt til din krop.

Skulle tiden ligge til at træne 2 timer i træk, med fokus på styrke og sved på panden, giver du kroppen lov til at strække ud i en Yin-time eller giv kroppen et hvil i en restorative time.