info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Yoga

Kickstart Din Rejse Gennem Yogaens Vidunderlige Verden

Kickstart din rejse gennem Yogaens vidunderlige verden

I 4 uger med i alt 8 lukket klasser, bliver du trygt guidet og introduceret til hele den fantastiske verden af Yoga. Du vil træde ind i en verden med bevægelse, fordybelse, nærvær og selvforkælelse – find forbindelsen mellem Body & Mind. Du bliver til tider udfordret, men der er masser af tid til, også at få mærket efter, mærke kroppen, alt imens du er i trygge rammer, hele vejen igennem.

Det er et perfekt skræddersyet forløb, til at komme i gang igen. Måske har kroppen har holdt pause, men hovedet har kørt i overgear, med stress og bekymringer. Nu skal vi tilbage til kroppen i bevægelse (som kun yoga kan gøre det) og hvor det parasympatiske nervesystem, kan får lov til at slappe af. Klasserne, stillingerne og flowet i forløbet er skræddersyet til afstresse, detox, bevægelse, udfordring og afslapning.

Du i de bedste hænder, da Charlott Krum, Mette Lønhart og Grith Schumann bliver dem som guider og hjælper dig igennem og tilbage til dig selv igen.

Alle tirsdage & torsdage kl. 19. Forløbet starter 6. September.

Vær opmærksom på at klasserne kan overskride 60 min.

Forløbet koster kr. 1049,-

i alt 8 klasser i 4 uger.

 

Kickstart Din Rejse Gennem Yogaens Vidunderlige Verden!

Dette sker også hos BodyReformer

Testnyhed

Testnyhed

July Summer Challenge Klar til sommer!Du får 8 klasser til brug i Juli til alle hold - du styre selv om det skal være...

læs mere