info@bodyreformer.dk

(+45) 51 72 22 71

Baby&Me Reformer Hold Starter d. 5. Jan. 2023

Så åbner vi op for tilmeldinger til BodyReformers populære Baby&Me Reformer hold. Et 8-ugers skræddersyet forløb til dig som gerne vil i gang igen efter en lille ny. Nu er tiden til du igen skal prioritere dig selv og din krop, men uden at miste tid med baby. Baby & Me holdet køres mens centeret er lukket, så der er god plads til dig og din baby.

Det er vigtigt du er blevet clearet af din læge til at kunne genoptage din træning. Alt træning vil finde sted i Reformeren, et 8 ugers program skræddersyet til at giver dig de mest optimale rammer for at styrke din krop tilbage igen efter fødslen. Det er vores mål at skabe et roligt og sikkert miljø for dig og din baby, så du har mulighed for at være ved deres side, mens du træner.

Baby&Me 8-ugers forløber starter d. 2. Marts 2023 og vi træner Torsdage kl. 10:00 (undtaget d. 6 April Påsken).

Pris for alle 8-uger kr. 1149,-

Lige efter vi ender et forløb starter et nyt, dvs. du sagtens kan være med midt i et forløb, du vil bare betale det mindre, men for ikke at skulle betale den fulde pris, skal du skrive til centeret info@bodyreformer.dk

Alle kan være med også selvom du er ny til Reformeren, men du skal være clearet af din læge til igen at kunne genoptage din træning.

Spørgsmål?

Du altid velkommen til at kontakte os eller kom ned i vores center og mærke stemningen

Du finder os her

Bagsværddal 13, 1
2880 BagsværD 

Dette sker også hos BodyReformer